Saturday, 10 May 2014

Khas untuk My Travel Partner: Tahniah & Terima kasih


Salam semua. Hari ni cik Z dapat makan nasi minyak free he he. Kalau ada yg perasan, cik Z ada 2 orang travel partner yg selalu menjadi teman travel sepanjang 2 tahun lepas. Salah seorang drpdnya iaitu Siti dah pun selamat melangsungkan perkahwinan 2 minggu lalu di Sarawak. Tapi nak pi Sarawak tak der kawan plak + jauh sangat, so hari ni cik Z hadir ke majlis pihak lelaki di Tasik Titiwangsa. 

Selain nak ucapkan tahniah, cik Z juga nak ucapkan terima kasih banyak-banyak buat Siti atas banyak perkara. Esok genap 2 tahun 8 bulan cik Z berkenalan dgn Siti ni dan menjadi jiran sebelah meja di lab uni. Sepanjang cik Z di KL, Siti ni bukan saja teman travel cik Z malah merangkap teman sembang, teman gosip, teman makan, teman shopping, dan tak lupa juga cikgu "parking belakang" cik Z. Sedikit sebanyak kuranglah sikit rasa sunyi dan stress. 

p/s: Ada sesiapa nak temankan cik Z travel lepas ni?

6 comments:

  1. Tahniah kpd travel partner Cik Z tu..then bila cik Z nyer turn ni hikss
    Nak juga jd pengganti partner travel tu...tapi ntah org sudi ke tidak yek..laju je oper diri hikss

    ReplyDelete
  2. to syieda and JM,
    cik Z punya turn tak nampak bayang lagi sebab tu nak kena cari pengganti travel travel he he. U all berdua kalau rasa2 nak pi travel mana2 tapi tak der kawan langsung, please contact cik Z yer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyy...dah dapat lampu hijau ni heeee

      Delete
  3. Salam cik Z. I nak jadi your travel buddy :) Im seriously looking for travel partner, especialy experienced like cik Z hihi. Dont worry, I tak banyak songeh. email kite hanida.noor@hotmail.com :) see you!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serius ker ni? InsyaAllah cik Z contact Hanida asap.

      Delete